Ce ne face diferiti

Flexibilitate Financiara

Te ajutam sa-ti finantezi site-ul! Putem programa platile in functie de nevoile tale!

Technologii moderne

Trebuie sa fii in pas cu technologiile. Noi suntem! Hai sa fii si tu!

Tutoriale si training

Simti ca e ceva neclar? Nicio problema! Avem un manual creat special pentru softul tau!

Ce stim sa facem

Dezvoltare Back-end

Suntem specializati in a crea multe functionalitati pentru aplicatiile web folosind mai multe limbaje de programare, printe care PHP si Node.js.

Automatizarea procesului

Analizam cum decurge procesul afacerii tale pentru a fi capabili sa-ti economisim timp si bani. Cream soft-ul de care ai nevoie si iti instruim oamenii sa-l foloseasca.

Dezvoltare de aplicatii

Construim aplicatii puternice Android si iOS identificant si folosind tehnologiile corespunzatoare. Fiecare aplicatie creata trece printr-un riguros proces de testare.

Comart

Gigantul din domeniul incaltamintei, Comart si-a dorit un mod eficient prin care sa isi poata monitoriza marfa care pleaca din depozite catre magazine, marfa care se transfera intre magazine si marfa care este rezervata in fiecare dintre magazinele lor. Softul creat genereaza in mod automat documentatia necesara fiecarui transfer si permite gestionarea stocului in timp real si eficient.

Epsydet

De ce am creat EpSyDet? Foarte simplu. Ne-am dorit ca cei care sufera de epilepsie sa poata fi cu un pas inainte bolii. Sistemul creat este in esenta sa un monitor cardiac. Acesta este conectat, prin Bluetooth, la telefonul mobil al utilizatorului care in momentul unei crize epileptice transmite coordonatele GPS si afiseaza pe telefon instructiuni de prim ajutor pentru cei care se afla in apropiere.

Procesul nostru

 • 01.
  Cafea

  Indiferent de felul cafelei, speram ca v-ati bucurat de compania noastra la fel de mult cum am facut-o si noi de a dumneavoastra.

 • 02.
  Cercetare si Analiza

  Suntem la curent cu tenditenele noi in dezvoltare si design ca sa putem intelege mediul tau de afaceri care este intr-o continua schimbare. Cream solutii care functioneaza!

 • 03.
  Strategie

  Prin gandire strategica iti livram un produs creat special ca sa-ti transmita mesajul clar catre clientii tai.

 • 04.
  Design

  Incepem sa ne miscam. Managerul nostru de proiect si Directorul Tehnic lucreaza cu tine si cu designerul nostru pentru a pune la punct interfata utilizatorului si elementele creative ale siteului. Posibilitatea unui dialog constant cu managerul proiectului te asigura ca vei fi fericit cu designul propus.

 • 05.
  Programarea

  Marim rimtul pe masura ce echipa de development alcatuieste toate componentele planului. In momentul acesta, incepem sa integram cerintele: bazele de date ale produsului, diferite module si gateway-uri de plata si altele. Designul se transforma in realitate in fata ochilor tai.

 • 06.
  Testarea

  Esti implicat in fiecare pas. Cu acces exclusiv pe serverul nostru de test, o sa fii implicat in conversatie pe masura ce managerul proiectului lucreaza cu echipa noastra de test pentru a ne asigura ca toate elementele dorite functioneaza conform standardelor.

 • 07.
  Profita

  Da-ne semnalul. Suntem gata sa terminam... in forta. Iti mutam aplicatia pe serverul final. Esti live! Stralucirea victoriei ramane...!

Hai sa te uimim!

Te invitam la o cafea

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj folosind formularul de mai jos
sau sună-ne la +40 727 812 725