Ce iti oferim

Shared Hosting

Web Hostingul Shared este cel mai economic mod de a gazdui un site web, pur și simplu deoarece cheltuielile pentru fiecare mașină sunt acoperite de către mai mulți utilizatori. Datorita acestor rapoarte favorabile economic se traduce intr-un cost mai mic pentru client.

Vezi detalii

VPS Hosting

Serverele VPS au o securitate mai buna datorita faptului ca sunt independente. Asta se datorează faptului că fiecare server virtual utilizează resursele sale proprii și a sistemului sau propriu de operare, acesta poate fi repornit și configurat absolut independent de celelalte mașini virtuale, și nu este afectat de acțiunile altor utilizatori.

Vezi detalii

Server Dedicat

Un server dedicat este un tip de server de la distanță, care este alocat unui individ, organizație sau aplicație în întregime. Acesta este implementat, găzduit și administrat de un hosting, cloud sau furnizor de servicii gestionate (MSP). Un server dedicat este exclusiv și nu se imparte cu niciun alt client, serviciu sau aplicație.

Vezi detalii
Recomandari

Au incredere in Neo Vision

Avantajele Neo Vision

Suport 24/7/365

Oferim suport 24/7/365 prin intermediul sistemului de tichete in privinta oricarei probleme legate de hosting.

30 de zile de proba

Beneficieaza de serviciile noastre fara niciun risc! Daca nu esti complet satisfacut de calitatea serviciilor, timp de 30 de zile de la incheierea abonamentului iti poti obtine banii inapoi!

99.6% Uptime

Disponibilitatea siteului tau este cruciala pentru noi. Cand spunem aste ne bazam pe procentul de 99.6% uptime!

Hai sa te uimim!

Te invitam la o cafea

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj folosind formularul de mai jos
sau sună-ne la +40 727 812 725